Online Masterclass i adfærdsdesign kommer til november

Jeg har i 4 år kørt en Masterclass i Adfærdsdesign, som deltagerne har været rigtig glade for. Det ville næsten være salgsagtigt for at give dig gennemsnittet af de 100+ evalueringer, jeg har lavet af forløbet. Så lad mig gøre det:-)

Gennemsnittet er 9,6 ud af 10.

Nu har jeg valgt at gøre masterclassen 100 procent online. Så kan prisen nemlig blive markant lavere, og langt flere mennesker kan være med. Planen er at lære dig så meget som muligt om, hvordan man skaber forandringer med adfærdsdesign.

Og ambitionen er at gøre forløbet konkret, tankevækkende, underholdende og brugbart. Det er en stor ambition, men du er der jo til at hjælpe mig.

Jeg er netop blevet færdig med en udførlig beskrivelse af hele forløbet, inklusive pris, varighed, indhold, output og alt mulig andet. Hvis du ikke orker at læse det hele, så er der også en video.

Få al information om forløbet her

Jeg håber at se dig på Masterclassen.

Morten Münster