Masterclass i Adfærdsdesign
Få konkrete værktøjer til at blive endnu bedre til at skabe forandringer.
Vi åbner for tilmeldingen igen i efteråret 2023. Se datoerne længere nede på siden. Og husk at skrive dig på ventelisten, så får du al relevant information og en mail, når vi åbner for nye tilmeldinger.

Er du allerede tilmeldt Masterclass i Adfærdsdesign?

Masterclass i Adfærdsdesign

I efteråret 2021 havde vi premiere på Masterclass i Adfærdsdesign. Det gik over al forventning. Så vi gentog succesen året efter. Og nu gør vi det så for sidste gang.

I gennemsnit har deltagerne givet masterclassen karakteren 9,1 ud af 10. De bemærkninger, der er gået mest igen, er: ‘Brugbart’, ‘underholdende’ og ‘høj kvalitet’. 

Udover de flotte evalueringer har deltagerne også stillet hundredvis af spørgsmål, løst cases og deltaget i live-sessioner og quizzer. Nogen har vundet præmier …

Masterclassen kører 100 procent online. Så kan prisen nemlig holdes lavere, og langt flere mennesker kan være med.

Planen er, at du lærer så meget som muligt om, hvordan man skaber forandringer med adfærdsdesign.

Og ambitionen er at gøre forløbet konkret, tankevækkende, underholdende og brugbart. Det er en stor ambition, men du er der jo til at hjælpe mig.

Her er bouillonterningen på masterclassen, hvis du allerede er træt af at læse:

Alt dette får du i masterclassen

+30 lektions-videoer om, hvordan man skaber forandringer med adfærdsdesign.

4 live-sessioner over Vimeo, hvor jeg svarer på jeres spørgsmål og specifikke udfordringer. Alle livekald bliver selvfølgelig optaget, så du kan se eller gense dem.

Cases, I skal løse undervejs.

Refleksioner og diskussionsoplæg til jeres team.

Quizzer og andre leflende elementer for at holde jer til ilden …

Og naturligvis en masse andet swag og præmier til dem, der kommer hele vejen igennem:-)

Hvad har jeg lært, når jeg er færdig?

Det kan være svært for mig at vide præcist, hvad du får med. Jeg kender jo ikke til din forhåndsviden og erfaring. Men som minimum får du:

 1. En bedre forståelse for, hvorfor mennesker gør, som de gør.
 2. Praktiske redskaber til at ændre adfærden hos dine modtagere (eller dig selv).
 3. Konkrete metoder, som du kan bruge alene eller i dit team til at skabe jeres næste forandring.

Og det er vel at mærke i grundpensum af masterclassen.

Vi udbygger Masterclass i Adfærdsdesign over de kommende år
Udover grundpensum bygger vi nye moduler på masterclassen på baggrund af jeres ønsker og behov. Tilmelder du dig til efteråret, kan du glæde dig til et helt nyt modul med videoer, øvelser og quizzer.

Når du har tilmeldt dig masterclassen, får du gratis adgang til alle fremtidige opdateringer med nye moduler og læring.

Hvis du har lyst, kan dette altså være starten på en længere læringsrejse.

Hvad indeholder masterclassen?

Forløbet er bygget op efter disse 4 byggeklodser:

Teori

Du får en introduktion til adfærdsdesign, så vi er sikre på, at fundamentet er stærkt. Vi luger ud i klassiske misforståelser og forsøger at tangere nørdeniveau et par gange uden at miste sansen for, at vi er der for at lære noget, du kan gå ud at bruge med det samme.

Vi gennemgår 7 klassiske adfærdsprincipper, der kan hjælpe dig til at finde praktiske løsninger på de adfærdsproblemer, du bokser med i dagligdagen. Helt lavpraktiske greb, du kan vende tilbage til, når du sidder på kontoret, eller hvor du nu residerer.

Kort fortalt får du:

 • Introduktion til adfærdsdesign
 • En klarere forståelse for, hvorfor mennesker gør, som de gør
 • 7 konkrete adfærdsprincipper til at ændre adfærd

Praksis

Vi inddrager et væld af konkrete eksempler og praktiske cases på, hvordan andre har brugt adfærdsdesign til at skabe løsninger. Vi kommer vidt omkring, offentligt og privat, Danmark og udland.

For at holde fokus på virkeligheden kommer du også til at løse konkrete cases. Det er opgaver, jeg selv har fået og har en holdning til, eller organisationer, der har ringet til os og bedt om hjælp på masterclassen.

Jeg vil også tvinge dig til at reflektere over principperne i forhold til din egen hverdag og quizze dig undervejs for at finde ud af, om du lytter efter:-)

Kort fortalt får du:

 • En ordentlig håndfuld cases og eksempler
 • Arbejde med virkelige cases
 • Refleksionsspørgsmål og quizzer

Metode

Jeg vil introducere dig for en meget enkel metode, som du selv kan skrue op og ned på, i forhold til hvor mange resurser du har.

Du vil opleve, at jeg prioriterer enkelhed fremfor at vise dig en forkromet metode med alle informationer, mellemregninger og detaljer.

Det er et bevidst valg. Jeg vil nemlig hellere vise dig noget, du kommer til at bruge, fremfor noget detaljeret, som du glemmer.

Kort fortalt får du:

 • En enkel, praktisk metode, der optimerer sandsynlighed for succes
 • Forskellige versioner af samme metode, så du kan skalere den efter eget behov
 • Konkret viden om faldgruber og erfaringer med at anvende metoden

Live interaktion

Udover de 30+ lektions-videoer, som du får adgang til med det samme, når du tilmelder dig, så mødes vi også online på 5 live-kald her i 2023. Der svarer jeg på de spørgsmål, du har til lektionerne, og jeg svarer – så godt jeg kan – på jeres specifikke udfordringer. Så her gå vi i direkte dialog sammen. Her er datoer og tidspunkter for live-kaldene:

Live-kald 1

16. november 2023

12-13

Live-kald 2

23. november 2023

12-13

Live-kald 3

30. november 2023

12-13

Live-kald 4

7. december 2023

12-13

Live-kald 5

21. december 2023

12-13

Live-kaldene varer mellem 45 minutter og en time.

Live-kaldene bliver også optaget og lagt i et særligt bibliotek. Så hvis du er forhindret i at deltage på ovenstående datoer, så går du ikke glip af noget. Alle livekald kan ses eller genses lige, når det passer jer.

Målgruppe for masterclassen

Hvis du arbejder med at påvirke adfærd, er du i målgruppen. Men det gør alle jo nærmest, så målgruppen er bred og inkluderer blandt andet jer, der arbejder med:

 • Kommunikation
 • Organisationsudvikling
 • Ledelse
 • Arbejdsmiljø

Så det er mere dit forhåndsniveau af viden, der er interessant. Da jeg underviste i beachvolley i min ungdom var det for målgruppen: Begyndere og letøvede.

Masterclassen er for selvsamme målgruppe: Begyndere og letøvede. Det vil sige, at hvis du ikke ved noget om adfærdsdesign, så kan du roligt tilmelde dig – vi tager den fra starten og accelererer dig gennem feltet.

Hvis du har læst Jytte-bogen eller fx hørt et foredrag, så er du i letøvet-målgruppen. Du vil også få en masse ud af det. Ikke mindst alle cases, opgaverne, metoden og live-interaktionen.

Hvis du derimod har taget længere workshops om feltet eller suget al litteratur om emnet, vil jeg ikke anbefale dig at hoppe med. For som nævnt er en del af forløbet også en introduktion til feltet. 

Min anbefaling:

Tag masterclassen sammen med andre

Jeg anbefaler, at du tager Masterclass i Adfærdsdesign med din kollega, dit team eller din afdeling. Det har deltagerne indtil nu været meget glade for.

Betyder det så, at du ikke kan tage masterclassen alene?

Nej, du kan sagtens tilmelde dig, selvom du kun er dig selv. Men jeg anbefaler, at du finder nogen at følges med.

Det er der tre grunde til:

1. Jeg tilrettelægger masterclassen ud fra den præmis, at I er flere til stede. Der vil være opgaver, refleksioner og quizzer, som kræver, at I sidder to eller flere sammen i rummet (eller på Teams).

2. Det er langt mere sandsynligt, at du får gennemgået masterclassen og brugt principperne i den, hvis du gør det sammen med din kollega, dit team eller din afdeling.

3. Når én person får ny viden, er det ekstremt svært at få til at leve bagefter i organisationen. Når I derimod er flere, så får I fokus og mulighed for implementere den nye viden.

Så jo, du kan bestemt godt tage masterclassen alene. Du får bare ikke så meget ud af det. Det er måske ikke så smart at gøre opmærksom på for min forretning, men det er virkelig smart i forhold til effekten på din side.

Bonusmodul #1:

Sådan træffer du bedre beslutninger

Som nævnt laver jeg gratis opdateringer til masterclassen. I 2022 blev det til et helt nyt modul om én af de væsentligste kompetencer, man skal have, hvis man gerne vil blive bedre til at skabe forandringer.

Bonusmodul #2:

Bryd vanen, og skab nye resultater

Dine resultater er et produkt af dine vaner. Derfor har vi skudt et helt nyt bonusmodul om, hvordan du ændrer vaner. For dig selv – og i jeres team.

Hvad koster det?

Prisen for masterclassen er: 6.000 kr. eks. moms. Men som sagt håber jeg, at du vil tage masterclassen sammen med din kollega, dit team eller din afdeling.

Det ønske er også afspejlet i prisen.

Så prisen er 6.000 kr. for den første tilmelding. Men den er kun 3.000 kr. for den næste. Og den næste og den næste.

Det vil altså fx sige, at et team på 4 kan komme med på masterclassen for 15.000 kr. eks. moms (6.000 + 3×3.000). For en afdeling på 20 vil prisen være 63.000 kr. eks. moms. Og så fremdeles.

Prisen er inklusive hele forløbet, der indeholder alle lektions-videoerne, øvelser, quizzer og live-kald med mig, hvor vi gennemgår modulerne og taler om jeres spørgsmål og udfordringer.

Prisen er også inklusive masterclassens to bonousmoduler – og alle de opdateringer, der bliver lavet i fremtiden.

Hvornår kan jeg tilmelde mig?
Tilmeldingen til masterclassen åbner 31. oktober og lukker 7. november 2023.

Er man 5 eller derover i en gruppe, kan man tilmelde sig allerede fra 24. oktober. For en god ordens skyld, inden nogen føler sig snydt: Man får ikke adgang til materialet før de andre, selvom man tilmelder sig 5+ på samme tid – alle får først adgang fra 31. oktober:)

Hvor meget tid skal jeg sætte af til masterclassen?

Vi har samlet det hele i roadmappet her. Der får I mit forslag til, hvordan I kommer bedst igennem masterclassen. Tanken er, at vi bryder læringen ned og følges ad, så vi er sikre på, at vi kommer i dybden med stoffet.

Der er som nævnt en række lektions-videoer, I skal se, samt øvelser og refleksioner på baggrund af dem. Jeg vil derfor anbefale, at I sætter 2 timer af ugentligt i fem uger. Udover de 2 timer skal du selvfølgelig også gerne være med på live-kaldene.

Så for at være helt præcis: Reservér 3 timer i din kalender i disse uger (2 timer til at se indholdet i masterclassen og 1 time til livekald): Uge 46, uge 47, uge 48, uge 49 og uge 50, samt deltag i vores sidste livekald i uge 51.

Sæt gerne de 2 timer af sammen med den eller de personer, du deltager i masterclassen sammen med, så I kan lave øvelserne sammen undervejs.

For en god ordens skyld: Du kan jo tage lektionerne præcis, når du selv vil, så dette er bare mit forslag.

Har du flere spørgsmål?

Det var vist det. Tusind tak, fordi du læste hele vejen herned. Har du flere spørgsmål? Så skriv til Charlotte Rhod Larsen, der er projektleder på masterclassen. Hende kan du skrive til på kontakt@mmunster.com
Masterclass i Adfærdsdesign

PS: Er du ikke allerede skrevet op?

Skriv dig op og få løbende information om Masterclass i Adfærdsdesign.