Til efteråret kommer min online Masterclass i adfærdsdesign.

Her er buillonterningen på min ambition

Jeg vil gerne lære dig alt, hvad jeg ved om adfærd – og hvordan man kan ændre den. Derfor laver jeg nu en online masterclass i Adfærdsdesign.

Ambitionen er at gøre forløbet konkret, tankevækkende, underholdende og brugbart. Det er en stor ambition, men du er der jo til at hjælpe mig:-)

Det bliver en blanding af video, lyd, live-sessioner, opgaver og meget mere. Indtil videre føger jeg bare regel nummer 1 indenfor sport: Gå aldrig ned på udstyr. Så jeg har booket en videomand og en suite på Hotel Nimb. Bum!

Hvornår kommer Masterclassen?

Den kommer til november. Skriv dig op nedenfor, så skal jeg nok sende dig yderligere information om pris, indhold og format.

En lille lektie til dig …

Én ting, du gerne må tænke over: Hvem vil du gerne tage Masterclassen sammen med? I kan deltage som et team, en afdeling eller en hel organisation, men jeg kommer til at argumentere ret hårdt for, at i minimum skal være to. Af samme årsag bliver prisen for nummer to også sat virkelig lavt.

Jeg håber, at din nysgerrighed er pirret, og at du kunne have lyst til at blive endnu bedre til det der med at ændre adfærd og skabe forandringer.

Hvis ja, så skriv dig op her:-)