Lad os bare hoppe direkte ud i det. Jeg har besluttet mig for at lave en Masterclass i adfærdsdesign.
UPDATE: Masterclassen er desværre udsolgt. Skriv dig op i bunden af siden, så sender vi en mail, når vi åbner for pladser igen.
UPDATE: Masterclassen er desværre udsolgt. Skriv dig op i bunden af siden, så sender vi en mail, når vi åbner for pladser igen.

Her er bouillonterningen

Jeg vil gerne lære dig alt, hvad jeg ved om adfærd – og hvordan man kan ændre den. Eller rettere sagt: Så meget vi nu kan nå på 4 dage.

Ambitionen er at gøre det konkret, tankevækkende, underholdende og brugbart. Det er en stor ambition, men du er der jo til at hjælpe mig:-)

Masterclassen består af tre byggeklodser, som vi væver ind og ud mellem hinanden for at skabe nogle dage med høj energi og stor værdi for den efterfølgende praksis.

Her er byggeklodserne

Praktiske informationer

Jeg har samlet de praktiske informationer om pris, tilmelding, datoer og andet nederst på siden.

Teori

Du får en grundig introduktion til adfærdsdesign, så vi er sikre på, at fundamentet er stærkt. Vi luger ud i klassiske misforståelser og forsøger at tangere nørdeniveau et par gange uden at miste sansen for, at vi er der for at lære noget, vi kan anvende dagen efter.

På den måde sikrer vi, at vi har det fulde, realistiske billede af dem, vi gerne vil forandre. Det gør os mere effektive, når vi gerne vil skabe forandringer, og en behagelig sidegevinst er, at det gør os mindre frustrerede, når det ikke lykkes.

Vi gennemgår 7 klassiske adfærdsprincipper, der kan hjælpe dig til at finde praktiske løsninger på de adfærdsproblemer, du bokser med i dagligdagen. Helt lavpraktiske greb, du kan vende tilbage til, når du sidder på kontoret, eller hvor du nu residerer.

Vi vil også nå forbi din egne begrænsninger undervejs. Vi skal nemlig også se på, hvordan du – og resten af dit team – kan træffe bedre beslutninger, når I skal vælge a eller b. Vi er selv ofte irrationelle, når vi beslutter os, og det har store konsekvenser for vores organisationer, hvis vi ikke får fikset det. Vi tager første skridt sammen.

Hov, og så skal vi også se på, hvordan man ændrer vaner – og hvorfor denne disciplin er langt vigtigere end evnen til at motivere.

Hvordan i alverden skal vi nå alle de ting på 4 dage, tænker du måske? Ja, det gør jeg egentlig også.

Kort fortalt om teorien:

 • Grundig introduktion til adfærdsdesign
 • Hvordan træffer mennesker beslutninger – og hvorfor er det afgørende for at kunne skabe forandringer?
 • Hvordan træffer vi selv beslutninger – og hvordan kan vi forbedre dem?
 • 7 konkrete adfærdsprincipper til at ændre adfærd

Praksis

Det er mig utrolig magtpåliggende, at vi ikke bare sidder på skolebænken og bliver forelsket i teorien. Derfor bliver praksis et gennemgående element på dagene.

Der vil blive inddraget et væld af konkrete eksempler og praktiske cases på, hvordan andre har brugt adfærdsdesign til at skabe løsninger. Vi kommer vidt omkring, offentligt og privat, Danmark og udland.

For at holde fokus på virkeligheden kommer vi også på Masterclassens andet modul til at inddrage din egen case. Her får du mulighed for afprøve metoden på din egen darling og blive voldsomt frustreret over, at det er sværere i praksis, end det lød, da vi kiggede på slides sammen. Den erkendelse skal vi have, mens vi stadig er sammen.

For at rammesætte arbejdet med at omsætte teori til praksis får du en workbook, der tager dig gennem metoden trin for trin. Ideen er også, at den kan hjælpe dig lidt med at udbrede tankerne i teamet.

Kort fortalt:

 • En ordentlig håndfuld cases og eksempler
 • Arbejde med din egen case
 • Workbook for at sikre omsættelse fra teori til praksis

Metode

Metode er ofte det, der skiller fårene fra bukkene i dette fag. Derfor kommer vi løbende til at bruge tid på det.

Jeg vil introducere dig for en meget enkel metode, som du selv kan skrue op og ned på, i forhold til hvor mange resurser du har. Vi tester metoden løbende gennem dagene, når vi selv arbejder med at løse cases. Metoden er naturligvis afspejlet i workbooken, så tingene hænger sammen.

Du vil opleve, at jeg prioriterer enkelhed fremfor at vise dig en forkromet metode med alle informationer, mellemregninger og detaljer.

Det er et bevidst valg. Jeg vil nemlig hellere vise dig noget, du kommer til at bruge, fremfor noget detaljeret du glemmer.

Det vil være et gennemgående kendetegn for Masterclassen: Hvis der er et dilemma mellem anvendelighed og detaljeringsgrad, så vinder anvendelighed.

Kort fortalt får du:

 • En enkel, praktisk metode, der optimerer sandsynlighed for succes
 • Forståelse for, hvordan du kan skalere den i praksis

Målgruppe

Hvis du arbejder med at påvirke adfærd, er du i målgruppen.

Det gør det lidt til noget rod. For målgruppen er uendelig bred og inkluderer blandt andet jer, der arbejder med:

Kommunikation

Organisationsudvikling

Ledelse

Arbejdsmiljø

Men jeg er virkelig opsat på, at du kun tilmelder dig, hvis du får noget ud af det. For holdene skal nok blive besatte.

Så det er mere dit forhåndsniveau af viden, der er interessant. Da jeg underviste i beachvolley i min ungdom var det for målgruppen: Begyndere og letøvede.

Masterclassen er for selvsamme målgruppe: Begynder og letøvede. Det vil sige, at hvis du ikke ved noget om adfærdsdesign, så kan du roligt tilmelde dig – vi tager den fra starten og accelererer dig gennem feltet.

Hvis du har læst Jytte-bogen eller fx hørt et foredrag, så er du i letøvet-målgruppen. Du vil også få en masse ud af det.

Hvis du derimod har taget længere workshops om feltet eller suget al litteratur om emnet, vil jeg ikke anbefale dig at hoppe med. For som nævnt er en del af forløbet også en introduktion til feltet. 

Praktiske informationer

Pris

Prisen for en plads på Masterclassen er 25.000 eks. moms.

Tilmelding

Det er først til mølle-princippet.

Du tilmelder dig ved at sende en mail til Charlotte, der styrer tilmelding og al praktik omkring Masterclassen. Hendes mail er kontakt@mmunster.com

Charlotte sender dig en derefter en bekræftelse på, om du har fået en plads eller ej. Men alle hører naturligvis fra os.

Bemærk: For at din tilmelding er gældende, skal du sende følgende information i mailen til Charlotte:

 • Dit fulde navn
 • Navn og adresse på din organisation
 • Dit telefonnummer
 • Din e-mail

Vi bruger disse oplysninger til fakturaen – og hvis det skulle blive nødvendigt at kontakte dig.

5 ofte stillede spørgsmål

1. Hvad hvis jeg ikke når at få en plads?

Der er 1200 skrevet op til at få information om denne Masterclass, så der er ret store odds for, at alle interesserede ikke får en plads denne gang. Desværre.

Hvis du er en af dem, der går forgæves, kommer du på venteliste og får forkøbsret til den næste Masterclass.

2. Kan jeg få samme pris som hold 1, hvis jeg ikke når at få en plads denne gang?

Nej, desværre. Priserne følger holdene.

3. Kan jeg flytte hold, hvis jeg bliver forhindret i at deltage?

Desværre ikke. Vi er nødt til at være ret firkantede her, da vi gerne vil have maks. 16 deltagere pr. hold. Og hvis folk begynder at skifte hold, bliver pladsen taget fra en anden.

4. Kan jeg tilmelde flere på en gang?

Du kan tilmelde maksimalt to personer. Det skyldes, at vi af faglige grunde gerne vil bevare diversitet på holdene, så vi kan få flest mulige perspektiver med.

Hvor afholdes Masterclassen?

I Københavnsområdet. Konkret sted følger.

Har du andre spørgsmål?

Så er du meget velkommen til at kontakte Charlotte Larsen på: kontakt@mmunster.com

Vil du gerne have besked, når vi åbner for tilmeldinger igen?

Skriv dig op nedenfor, så sender vi dig en besked, når der er ledige pladser.