Morten Münster

Telefon: +45 53818300

Morten Münster er Skandinaviens førende autoritet inden for adfærdsdesign.

Han er forfatter til tre bestsellere om adfærd: ‘Personlig indflydelse – den overraskende sandhed om, hvordan man flytter mennesker, holdninger og produkter’. ‘Jytte fra marketing er desværre gået for i dag’ og ‘Jytte Vender Tilbage’.

Derudover står han bag konferencen Behavers, der er Danmarks ledende konference om adfærd og forandringer.

Han har arbejdet med at implementere adfærdsdesign i danske og globale virksomheder såsom Novo Nordisk, Nordea, Adidas, Ørsted, Siemens og en lang række offentlige organisationer og interesseorganisationer.

Derudover har Morten Münster gennem tiden både været fast skribent på Børsen og Politiken, hvor hans indlæg om adfærd er blevet læst af over 100.000 mennesker.

Han er en ofte benyttet adfærdsekspert i medierne, og han er derudover utrolig sympatisk, smukkere end gennemsnittet og udstyret med en unik humor.

Morten Münster har derudover selv skrevet denne tekst.

PRESSE

Jeg har gennem tiden haft privilegiet at bidrage til samfundsdebatten på mange forskellige måder: Hvordan vi indretter vores samfund, hvordan vi skaber mere oplyste forbrugere, og hvordan vi alle bliver bedre til at ændre adfærd.
Min faste blog på Børsen

Jeg er fast skribent for Børsen. Her skriver jeg om, hvordan man omsætter indsigterne fra adfærdsdesign til strategi og forandringsledelse.

Aktiehandel og stjernetegn

Man kan ikke forudsige aktiemarkedet, og aktieanalytikere er ikke bedre end astrologer. Jeg besøgte Millionærklubben for at overlevere den besked. Det blev en heftig debat.

Vi skal bygge et samfund til folk, der hiver deres barn hårdt i armen, selv om de elsker det

I et debatinterview fik jeg lov til at give mit besyv med i forhold til, hvordan vi bygger et samfund, der passer til de mennesker, der bor i det.

Pas på de gule skilte og »what the hell«-effekten

I Jyllands-Posten fik jeg lejlighed til at udtale mig om forbrugeradfærd og de mange tricks og teknikker, som butikkerne bruger, når de sender os på januar-udsalg.

Det handler om at gøre det nemt for folk at gøre det rigtige

I denne artikel diskuterede vi, hvordan mennesker er irrationelle i hverdagen, og hvordan man kan udnytte det i den gode sags tjeneste.

Valgcafé efter Folketingsvalget

Jeg var ved flere lejligheder kommentator på sidste folketingsvalg, og her fik jeg lejlighed til at diskutere med Sørine Gottfredsen, Stine Bosse og Roald Als.

Derfor æder du så meget i december

I DR’s Madmagasinet var jeg inviteret med for at tale om vaner, adfærd, og hvorfor vi overspiser til jul.

Ny jobtitel finder vej til Dansk Erhvervsliv

Finans ringede for at diskutere en artikel, jeg havde skrevet for Berlingske. Her havde jeg argumenteret for, at vi snart ville se CBO’s i det danske erhvervsliv.

Du bliver manipuleret hver dag

Hver gang du træder ind i et supermarked, bliver du bombarderet af psykologi og gennemtænkt arkitektur. Det fik jeg lov at tale lidt om her.