Jeg har skrevet tre bøger om adfærd og forandringer. Det ville glæde mig utrolig meget, hvis du har lyst til at læse med.

Jytte vender tilbage

Morten Münster er klar med sin nye bog ‘Jytte vender tilbage’, som er opfølgeren til bestsellerbogen ‘Jytte fra marketing er desværre gået for i dag’.

I bogen ‘Jytte vender tilbage’ får du en praktisk guide til, hvordan du kommer i mål med at skabe forandringer – fremlagt med Morten Münsters fabelagtige, humoristiske formidlingsevner.

Morten Münster skriver endnu engang, så alle kan relatere sig til det. Bogens eksempler er rammende, let genkendelige, øjenåbnende og hentet fra hverdagssituationer i både arbejds- og hjemmeomgivelser.

Lad Morten Münster bore fingeren ind i forandringsskabelsens ømme punker, og find ud af:

Hvad køen i Netto kan lære dig om, hvorfor forandringer går så langsomt Hvad en hummer kan lære dig om, hvorfor kollegaerne er demotiverede Hvorfor Randers Kommunes strategi ligner angrebsmanualen fra D-dag (og hvorfor det ikke er et kompliment) Hvorfor det er tåbeligt at arbejde på at ændre andres ’mindset’ Hvorfor motivation er overvurderet, og hvad du skal gøre i stedet Hvorfor det er en konkurrencefordel at være uambitiøs

‘Jytte vender tilbage’ er ligesom bogen ‘Jytte fra marketing er desværre gået for i dag’ anvendelig for alle, der gerne vil skabe forandringer i en organisation – om så den organisation er offentlig, en privat virksomhed eller et ægteskab.

Dansk, 352 sider, udgivet: 01.09.2020.

Jytte fra marketing er desværre gået for i dag

’Jytte fra marketing er desværre gået for i dag’ omsætter de sidste 40 års forskning i menneskers adfærd til en lettilgængelig metode i 4 trin, du skal bruge, hvis du vil udnytte den konkurrencefordel, som du stirrer på lige nu.

Men sæt dig godt til rette. For at indkredse svaret på, hvordan du får brugt denne konkrete metode i din egen organisation, skal du vidt omkring.

Du skal præsenteres for Joe and the Juices famøse omsætningsknap, du skal lære, hvordan mennesker bogstavelig talt beregner risiko som omvandrende kalkuner, hvorfor en guitarkasse er verdens bedste scoretrick, hvorfor Prince aldrig nåede at få lavet et testamente, og så skal du også runde Justin Biebers beviselige effekt på den gennemsnitlige amerikaners kolesteroltal.

Dansk, 309 sider, udgivet: 18.09.2017.

Læs mere om bogen på jytteframarketing.dk

Jytte er blevet oversat til engelsk

Gyldendal valgte efter 40.000 solgte eksemplarer og stor efterspørgsel fra jer alle (tak!), at oversætte Jytte fra marketing til engelsk.

“I’m Afraid Debbie From Marketing Has Left for the Day” er en fagbog der viser dig, hvordan du kan bruge adfærdsdesign til at påvirke menneskers adfærd og skabe forandringer i den virkelige verden.

Store firmaer som Google, Amazon og Novo Nordisk gør alle sammen brug af adfærdsdesign til at skabe innovation, et bedre arbejdsmiljø samt til at sælge flere produkter. Adfærdsdesign fungerer nemlig bedre end de klassiske strategier, som fortæller, at det er ting som gode argumenter, brændende platforme og kampagner, der skal ændre folks adfærd.

Engelsk, 303 sider, udgivet 12.06.2019.

Personlig indflydelse

– den overraskende sandhed om, hvordan man flytter mennesker, holdninger og produkter

Videnskaben bag indflydelse er overraskende. Men i årtier er vi blevet fyldt med halve sandheder om, hvad der skaber tilslutning, overbevisning og indflydelse.

Den virkelige sandhed er derimod overraskende. For når man ser nærmere på forskningen bag indflydelse, så er den både tankevækkende, underholdende og særdeles praktisk anvendelig.

Og så er den tilmed stadig en velbevaret hemmelighed for den større del af befolkningen – hvilket kun gør teknikkerne endnu mere effektfulde.

I bogen ’Personlig indflydelse’ får du 63 konkrete strategier til at øge din personlige indflydelse. Lige til at implementere i din hverdag – uanset din stilling og branche.

Og det bliver ikke kedeligt. Undervejs kommer du på en hæsblæsende rejse som nødhjælpsarbejder i Afrika, morder i en sporvogn og chokoladespisende forsøgsperson, mens du vil være flankeret af bl.a. Benjamin Franklin, Darth Vader, Emma Gad, Franklin D. Roosevelt, geparden fra ZOO og ikke mindst din bedste ven.

Dansk, 189 sider, udgivet: 12.04.2013.