Jeg har skrevet to bøger om adfærd og forandringer, der begge er blevet bestsellere med over 10.000 solgte eksemplarer. Det ville glæde mig utrolig meget, hvis du vil har lyst til at læse med.

Jytte fra marketing er desværre gået for i dag

’Jytte fra marketing er desværre gået for i dag’ omsætter de sidste 40 års forskning i menneskers adfærd til en lettilgængelig metode i 4 trin, du skal bruge, hvis du vil udnytte den konkurrencefordel, som du stirrer på lige nu.

Men sæt dig godt til rette. For at indkredse svaret på, hvordan du får brugt denne konkrete metode i din egen organisation, skal du vidt omkring.

Du skal præsenteres for Joe and the Juices famøse omsætningsknap, du skal lære, hvordan mennesker bogstavelig talt beregner risiko som omvandrende kalkuner, hvorfor en guitarkasse er verdens bedste scoretrick, hvorfor Prince aldrig nåede at få lavet et testamente, og så skal du også runde Justin Biebers beviselige effekt på den gennemsnitlige amerikaners kolesteroltal.

309 sider, udgivet: 18.09.2017

Læs mere om bogen på jytteframarketing.dk

Personlig indflydelse

– den overraskende sandhed om, hvordan man flytter mennesker, holdninger og produkter

Videnskaben bag indflydelse er overraskende. Men i årtier er vi blevet fyldt med halve sandheder om, hvad der skaber tilslutning, overbevisning og indflydelse.

Den virkelige sandhed er derimod overraskende. For når man ser nærmere på forskningen bag indflydelse, så er den både tankevækkende, underholdende og særdeles praktisk anvendelig.

Og så er den tilmed stadig en velbevaret hemmelighed for den større del af befolkningen – hvilket kun gør teknikkerne endnu mere effektfulde.

I bogen ’Personlig indflydelse’ får du 63 konkrete strategier til at øge din personlige indflydelse. Lige til at implementere i din hverdag – uanset din stilling og branche.

Og det bliver ikke kedeligt. Undervejs kommer du på en hæsblæsende rejse som nødhjælpsarbejder i Afrika, morder i en sporvogn og chokoladespisende forsøgsperson, mens du vil være flankeret af bl.a. Benjamin Franklin, Darth Vader, Emma Gad, Franklin D. Roosevelt, geparden fra ZOO og ikke mindst din bedste ven.

189 sider, udgivet: 12.04.2013

Læs mere om bogen her