Så er vi klar med en ny speaker og en moderator til Behavers

Så er vi klar til at annoncere den næste speaker til Behavers. Og i øvrigt også en moderator. Og en pris:-)

Den næste speaker

Du har andre ting, du skal i dag, så lad os bare komme til det med det samme: Den næste bekræftede speaker til Behavers 2021 er direktøren i Tivoli: Susanne Mørch Koch

Susanne Mørch Koch tiltrådte som ny direktør i Tivoli den 3. august 2020. Midt i Coronaen. Midt i en kæmpe krise for Tivoli.

Hun har på under et år været gennem kompleks krisehåndtering, hurtige omstillinger, svære beslutninger under usikre vilkår, imens hun samtidig skulle sikre retning og motivation i sin organisation. Kort sagt: Hun har været gennem nærmest alle elementer af en moderne forandring på rekordtid.

Susanne Mørch Koch vil tale om, hvordan det er lykkedes Tivoli at omstille sig flere gange med lynets hast under corona-pandemien og samtidigt sikre en høj tilfredshed hos både gæster medarbejdere.

Hun vil også fortælle om, hvad de har lært undervejs, og hvordan det er lykkedes Tivoli at åbne til en ny sæson med en række innovative nyheder – på trods af modgangen.

Og så vil hun selvfølgelig reflektere over, hvordan det har været at overtage ’Haven’ som helt ny CEO midt i en historisk krise.

Glæd dig til at høre Susanne. Hun er ligeså cool som sit profilbillede.

Moderatoren til Behavers 2021

Vi vil gerne sikre, at Behavers bliver styret disciplineret på en charmerende måde. I år bliver det Cecilie Beck, der skal have fat i tøjlerne på scenen.

Jeg har arbejdet med Cecilie i flere omgange, og hun har bare tjek på sine sager. Til dagligt er hun journalist og nyhedsvært på TV2.

Prisen

Der er allerede rigtig mange af jer, der har spurgt til prisen på Behavers i år. Min revisor sagde, jeg skulle sætte prisen op, fordi vi solgte billetterne så hurtigt sidste år. Men vi holder den i ro, så prisen bliver den samme som sidste år:

Early Bird: 4.500 ex moms
Efter 1. maj: 5.000 ex moms

Billetterne ryger til salg den 13. april. Vi sender i øvrigt mere konkret billetinformation ud, når vi nærmer os den dato.

Du kan læse mere på websitet for konferencen.

Morten Münster