Jytte Vender Tilbage i Børsen

Jytte Vender Tilbage er lige udkommet, og derfor har jeg haft fornøjelsen at tale om den i et par medier, blandt andet Børsen.

Og ro på! Artiklen er slet ikke så arrogant, som forsiden antyder☺

“Foredrag er virkelig godt betalt, og jeg kunne sikkert tjene ukristeligt mange penge, hvis jeg sagde ja til det hele, men jeg ville dø. Altså, engang drømte jeg om at være sådan en konsulent, der fløj ned til Italien og trådte ind i en konferencesal med lysshow og en hulens masse tilhørere. Men i dag gider jeg ikke sådan noget. Det er også gået op for mig, at det er de samme problemer, de sidder med nede i Rom, som de gør ovre i Vojens. Så hellere bare tage turen til Vojens.

Jeg vil gerne have et godt liv, hvor jeg også har tid til at være ægtefælle og familiefar. Og desuden ville det blive nogle kedelige foredrag, for jeg ville være ham, der bare rejste rundt år efter år med de samme anekdoter og historier. Det ville være sørgeligt,”

Læs hele artiklen her

Fotograf, Andreas Vinther (Billedet, øverst i indlægget).

Morten Münster