Jeg har lavet en ny podcast, der hedder: Alt Om Rejser

Jeg synes, der findes for få danske podcasts til alle os, der elsker at rejse.

Det kunne da være vidunderligt at drømme sig lidt væk, mens man cykler, kører bil, folder sokker, eller hvor du nu hører dine podcasts.

Derfor har jeg i dag lanceret podcasten: Alt Om Rejser.

Der ligger allerede 5 episoder klar til dig. Jeg håber, du har lyst til at lytte med og klikke på Abonner-knappen i din podcast-player.

Du finder den nye podcast her:

Du kan også lytte til alle episoderne på podcastens website. Det finder du her.

Her kan du også skrive dig op til vores ultra-korte nyhedsbrev, der udkommer en gang om ugen med en masse inspiration til destinationer og praktiske rejsetips og -tricks.

Hvad handler podcasten om?

Altså, det ligger lidt i titlen, ik’ :-)?

Den handler om alt, der handler om rejser. Både i Danmark og i resten af verden. Det vil fx sige:

  • Guides til de fedeste destinationer
  • Inspiration til nye rejsemål
  • Rejseberetninger fra alle afkroge af verden
  • Insider-viden om oversete perler
  • Tips og tricks til at rejse billigere og bedre.

Og alt muligt andet. Allerede nu ligger der flere guides klar til dig. Både til kendte og mere ukendte destinationer. Du får også 14 ideer til, hvordan du kan rejse billigere. Bare åbn din podcast-app, og søg på Alt Om Rejser. Så er du i gang.

Podcasten er lidt anderledes end de andre

De fleste podcasts foregår i interview-format. Det gør denne her ikke.

I Alt Om Rejser har vi fundet de førende rejsemagasiner og rejseblogs, som er eksperter i at formidle den mest engagerende viden om rejser. Og så har vi fået en professionel oplæser til at levere deres guides og gode indhold til dig i lydformat.

Det betyder, at episoderne er kortere og langt mere kompakte, end du er vant til fra interviews. En typisk episode i podcasten varer under 15 minutter.

Så: Forestil dig en ultra-brugsorienteret rejseguide, der i korte bidder præsenterer dig for alt, du bør vide om at rejse i Danmark og resten af verden. Ja, så har du podcasten Alt Om Rejser 🙂

Hvorfor laver jeg den?

Jamen, det gør jeg heller ikke. For jeg er ikke rejse-ekspert. Jeg elsker bare lydmediet, og min passion er at formidle viden. Så jeg syntes simpelthen, at ideen var for god til at lade ligge.

Og den sidste podcast, vi lavede med det her koncept (Alt Om Penge) har over 60.000 downloads om måneden. Så det virker som om, at der er mange, der kan bruge formatet.

Så jeg har altså bare fået ideen. Indholdet kommer helt andre steder fra. Det kommer fra niche-eksperter, der har skrevet guides om alt, der er værd at vide om at rejse.

Vores partnere, der leverer indhold til podcasten, er indtil videre:

Og så har vi været så heldige at få en sponsor med på podcasten. Det er lydbogstjenesten Nextory, der leverer et godt Lars-Larsen-tilbud til lytterne på Alt Om Rejser.

Hvis du gerne vil være partner og har indhold af høj kvalitet, du gerne vil have med i podcasten, så skriv til kontakt@mmunster.com. Så ser vi på, om der kan være et match.

Nå, nok om det. NU skal du klikke videre og lytte:-)

Du finder den nye podcast her:

Du kan også lytte til alle episoderne på vores website, vi har lavet til podcasten. Det finder du her.

Jeg håber, du vil tage godt imod podcasten.

Hav en dejlig dag.

/Morten

Morten Münster