Jeg har været så privilegeret at lede workshopper af vidt forskellig varighed: Fra to timer og op til over 2 år i en række af seminarer. Det har drejet sig om alt fra at skabe bedre compliance, mere effektiv forandringsledelse, større salg, mere bemærkelsesværdig marketing eller ændring af mindset. Her er et par konkrete eksempler.

I teleselskabet 3 har man store ambitioner og vil gerne konstant udfordre sig selv og markedet. I en serie af mindre workshopper fik jeg lov til at arbejde med 100 ledere og undervise dem i, hvordan man ændrer mindset og sætter turbo på forandringerne i deres organisation.

”Min hjerne præsenteret på storskærm. Sådan havde jeg det i dag i oplagt og velforberedt selskab med Morten Münster. Det er så befriende når komplekse budskaber bliver præsenteret uhøjtideligt og man samtidig slutter dagen lidt mere bevidst end da den startede… Thumbs Up Morten”

Lasse Schneider, Head of retail, 3 Danmark

I Novo Nordisk forfiner man løbende sin performance- og change management processer for at skabe engagerede medarbejdere og bedre forretningsmæssige resultater. Over de sidste 2 år har jeg haft den faglige fornøjelse af møde 500+ Novo-ledere og undervise dem i, hvordan man kan bruge adfærdsdesign til at skabe forandringer. Både i strategi, proces og daglig ledelse.

”Morten er en fremragende oplægsholder som formår at formidle et svært teoretisk stof let, forståligt og engagerende. Vi har flere gange benyttet Morten blandt andet i forbindelse med udrulning af adfærdsmål på tværs af organisationen, omkring sikkerhedsadfærd og i forbindelse med ledertrænings programmer. Kan i høj grad anbefale Morten”

Katrine Bitsch Møller, Senior HR Business Partner

I DGI har man store ambitioner om at ændre hele befolkningens sundhed. I deres historisk store strategiske satsning ‘Bevæg dig livet’ har man valgt at integrere adfærdsdesign som et kerneelement. Jeg havde fornøjelsen af at holde to workshops for nøglemedarbejdere i DGI, der tager del i dette prisværdige projekt.